кликни овде за услуги и производи
кликни овде за понуди за патување
Истечена понуда
99 денари за 5 мин во турбо солариум во студио Secret.
200 ден
99
   ден

Попуст: 51%
Заштедувате: 101 ден
Завршена понуда
Нарачки 308
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

- Со оваа понуда добивате 5 минутен турбо солариум во студио Сикрет за само 99 денари.

- Со помош на турбо солариумот вие ќе ја прилагодите вашата кожа на сончевите зраци и рамномерно ќе го распространите бронзениот тен низ сите делови од вашето тело.

- Тен Креветите од MegaSun нудат поголема заштита, поквалитетен третман и побрзо постигнување на посакуваниот тен на вашата кожа

Услови на ваучерот

- Можете да купите неограничен број на ваучери

- Неопходно е телефонско закажување на термин на телефон (02) 3232 223 и (02) 3232224 или на мобилен (078) 225 552

- Ваучерот можете да го искористите во рок од 30 дена од 20.07.2011 до 20.08.2011


Ваучерот е достапен до 20 август 2011

Детали за понудата

На последниот попис за убавина повеќе од 70% од луѓето се изјасниле дека Студио Сикрет е вистинска оаза на мирот, грижата и релаксацијата, место каде постојано се обезбедува чуство на свежина, одмор и убавина. Со помош на високо професионалната екипа од стручни лица и современите модерни препарати и апарати, вие ќе дојдете до сите ваши замислени желби и резултати, како би сакате да изгледате. Таму патот до совршенството, е лесно проодлив.

Денес од Колектива имате ваучер кој ќе ви овозможи 5 минутен турбо солариум во Сикрет за само 99 денари. Оваа понуда е одлична прилика за подготовка пред да одите на одмор и го изложите вашето тело на природната сончева светлина.

Со адаптација на најновите трендови за здраво сончање во Тен Креветите од MegaSun вие ќе го добиете посакуваниот тен низ целото тело, од глава до пети. По пат на постепено уживање и релаксација, преку зголемена заштита и висококвалитетна технологија, сигурно ќе дојдете до убава, привлечна и здрава боја со која потоа ќе можете безбедно, без опасност подолго време да поминете и бидете изложени на сонце. Со овој третман вашата кожа ќе добие голем заштитен механизам и здрава чоколадно бронзена боја.

Ова е понуда во која бронзата е повредна од златото.

Имајте убав тен, секој ден.

Детали за понудата

Студио Сикрет
бул.Маркс и Енгелс 3 1000 Скопје, Македонија спроти главната пошта тел: (02) 3232 223 тел2: (02) 3232224 http://www.studiosecret.com.mk/
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com