Истечена понуда
-50% за вредносен ваучер за уникатни производи во Kares Paris
1000 ден
500
   ден

Попуст: 50%
Заштедувате: 500 ден
Завршена понуда
Нарачки 45
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

Со ваучерот можете да одберете од следните производи:
*Дизајнирани кујнски алатки
*Сетови за готвење
*Сетови за јадење и послужување
*Украси 
*Дизајнирани мали електрични апарати

Услови на ваучерот

*Еден ваучер е со вредност од 1000 денари.

*Може да се комбинираат неколку производи за вреденоста на 1 ваучер.

*Не може да се спојуваат ваучери доколку вредноста на производот е поголема од 1000 денари.

*Ваучерите можат да се искористат од 14.11.2011 до 29.11.2011

*Работно време:од понеделник до петок од 09:30 до 21:00, сабота од 10:00 до 17:00.


Ваучерот е достапен до 29 ноември 2011

Детали за понудата

Со денешната понуда од Колектива добивате шанса да го украсите својот дом, односно својата кујна со некој нов декоративен елемент. Тоа декоративно „парче“ покрај модерниот дизајн може да најде и широка примена во вашиот дом. Иновативните кујнските алатки ќе ви помогнат попрактично и полесно да готвите и спремете вкусен оброк.

 

Карес Париз е продавницата каде ќе ги најдете малите дизајнирани предмети за вашиот дом и домот на оние кои ги сакате. Таму со овој ваучер од Колектива ќе си одберете што сакате и што ви е потребно.

Карес Париз располага со голем спектар на дизајнирани кујнски алатки, сетови за готвење, сетови за јадење и послужување, украси, дизајнирани мали електрични апарати и многу други елементи и иновации. Сите производи се од водечки европски брендови и се добитници на многу награди за дизајн како Good Design Award, Henry Van de Velde Award, Pulchra Award, Red Dot Design Award, German Design Award, Eterne award.

 

Наградете се себеси и вашите најмили.

Олеснете си ја работата.

Разубавете го домот.

Детали за понудата

Kares Paris
Даме Груев 7-6 лок1 10 1000 Скопје телефон 02 3232 515 Карес Парис facebook Работно време: од понеделник до петок од 09:30 до 21:00, сабота од 10:00 до 17:00.
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com