Истечена понуда
Бронзен тен со 10 минути солариум во Стива Ви
200 ден
75
   ден

Попуст: 63%
Заштедувате: 125 ден
Завршена понуда
Нарачки 153
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

Што велите да дојдете до посакуваниот тен на кожата за многу брзо време и ептен ниска цена?
Колектива како што ветува така и исполнува, овој пат во соработка со студиото за убавина Стива Ви, ви нуди лежечки турбо солариум во времетраење од 10 минути за цена од само 75 денари.

Заборавете ја долгата борба со сонцето, тука во Стива Ви, за кратко време ќе дојдете до чоколаден тен и ќе уживате во сопствената бронзена кожа која потоа ќе можете да ја комбинирате со најдрагите парчиња облека.

Салонот Стива Ви е на нова локација, со многу поубав ентериер и персонал со повеќе од 10 години работно искуство во козметиката и убавината.

Повелете и разубавете се.

Услови на ваучерот

  • Ваучерот важи само за жени
  • Ваучерот може да се искористи од 11.06.2012 до 11.07.2012
  • Во цената на ваучерот е вклучен ддв 18% (11,44 ден)
  • Задолжително закажување на телефон 070 781 300
  • Работоно време: Пон-Саб 10:00 - 21:00, Недела со закажување

Ваучерот е достапен до 11 јули 2012

Детали за понудата

Со овој ваучер од Стива Ви добивате

  • 10 минути во лежечки солариум

Детали за понудата

Стива Ви
Сава Ковачевиќ 43б 2-12 Кисела Вода Задолжително закажување на телефон 070 781 300 Работоно време: Пон-Саб 10:00 - 21:00, Недела со закажување
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com