кликни овде за услуги и производи
кликни овде за понуди за патување
Истечена понуда
Goodbye Appetite од Медобил
900 ден
400
   ден

Попуст: 56%
Заштедувате: 500 ден
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

Многу пати предходно сте чувствувале глад а сепак не сте јаделе само со причина да не накачите повеќе од телесната тежина која ја имате.

Со тоа убедување и таков неправилен режим на исхрана само сте ја отежнувале работата на желудникот и сте му штетеле на вашиот огранизам.

Колектива сега ви нуди уникатен и незаменлив произод кој лесно ќе ги замени оброците, односно ќе го заситите гладот, се разбира без притоа да му наштетите на дигестивниот систем.

Со оваа понуда добивате Goodbye Appetite или Goodbye Appetite man.

Ова е идеален производ и предлог за луѓе кои имаат проблем со намалување и одржување на телесната тежина а исто така и за оние кои сакаат да го намалат внесувањето на дневното количество храна во организмот. Овие производи се иновативен додаток во исхраната. Влијаат и го зголемуваат чувството на ситост, а највеќе се препорачуваат за оние кои се во борба со вишокот килограми.

Oваа замена на оброк и додаток во исхраната не предизвикува надуеност и дигестивна непријатност. Исто така делува благотворно на цревната перисталтика.

Услови на ваучерот

 • Производите се подигнуваат од продавницата на Медобил лоцирано во центарот на градот - спроти Холандска Амбасада
  или спроти Драгстор Бети од
  16.05.2012  до 16.06.2012
 • Еден ваучер се однесува на едно пакуванје Goodbye Appetite (по ваш избор за мажи или за жени)

работно време
Пон.-Пет. од 09:00 до 21:00 часот
Сабота од 10:00 до 18:00 часот

Во цената на ваучерот е вклучен ддв 18% (61,02 ден)


Ваучерот е достапен до 16 јуни 2012

Детали за понудата

 • Со оваа понуда добивате Goodbye Appetite или Goodbye Appetite man (за жени или мажи)
 • Едно пакување содржи 14 кесички (препорачана дневна употреба 1-3 кесички дневно пред главните оброци или според индивидуална потреба)
 • Арома на малина и јагода
 • Идеален производ  и предлог за луѓе кои имаат проблем со намалување и одржување на телесната тежина а исто така и за оние кои сакаат да го намалат внесувањето на дневното количество храна во организмот
 • Сите препарати од палетата на брендот Медобил се 100% природни, кои гарантирано не содржат додадени бои, адитиви, мириси, емулгатори, ниту  било каква друга форма на вештачки сврзувачи или синтетизирани творби.

Детали за понудата

Медобил
Ленинова 64/А1 1000 Скопје тел. + 389 (0)2 2533 100 моб. + 389 (0)70 622 420
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com