кликни овде за услуги и производи
кликни овде за понуди за патување
Истечена понуда
Гоооолемо чоколадно уживање
30750 ден
15375
   ден

Попуст: 50%
Заштедувате: 15375 ден
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

Имате причина за прослава. Полека, полека се подготвувате. Bеќе музиката ви е спремна, знаете што ќе принесете по масите, пијалокот е купен а просторијата украсена.

Се изгледа фантастично, но сепак веќе видено, нели? Нешто ко постојано да ви фали! Сигурно ви фали оној дел кој ќе ја издвои уникатноста на “шаблонот“ при подготвување и правење прослави.

Колектива како и секогаш нуди уникатен пристап до вас, во точно време и за помалку пари.
Со оваа понуда за цена од 15375 денари ќе добиете голема чоколадна фонтана направена од 7 килограми белгиско чоколадо која ќе заслади и нагости до 200 - 250 луѓе. Ваквиот тип на додавање сладок детаљ на прославите важи за сосема нов и необичен начин во пристапот кон гостите. Чоколадото поттикнува производството на ендорфин во телото, супстанции познати како " Молекули на среќата ", кои ќе бидат и тоа како добродојдени за време на вашата прослава.

Што и да славите, нека биде со слатко и убаво.

Услови на ваучерот

  • Ваучерот може да го искористите од 14.05.2012 до 14.06.12
  • Задолжителна резервација на тел: 070/ 271 571; 077/ 548 222; 075/ 271 572
  • Во цената на ваучерот е вклучен ддв 18% (2.345,34 ден)

Ваучерот е достапен до 14 јуни 2012

Детали за понудата

Со овој ваучер добивате:

  • Чоколадна фонтана на 5 спрата (200-250 луѓе - 7кг чоколадо)
  • 1500 парчиња овошје
  • 9 видови на колачи - 500 парчиња
  • Голема овошна палма со 9 вида овошје

 

Детали за понудата

Чоколадна фонтана
Ваучерот може да го искористите од 14.09.2012 до 14.10.12 Задолжителна резервација на тел: 070/ 271 571; 077/ 548 222; 075/ 271 572
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com