Истечена понуда
Креирај маичка со свој дизајн и нарачај ја
60 ден
60
   ден

Попуст: 0%
Заштедувате: 0 ден
Завршена понуда
Нарачки 48
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

"Добра дизјанирана апликација на маица може да ве донесе “неволја“.Покрај оргиналноста и центарот на внимание, постојано ќе ве прашуваат од каде сте ја купиле? Каде сте ја набавиле? Колку сте ја купиле? Има ли уште?

А вие на тоа, самоуверено ќе одговорите:„Па вака: Седнав дома на компјутер, најдов време и идеја и дизјанирав лого, слоган и слика по сопствена желба и вкус. А тоа секој може да го направи. Само треба мала доза кретивност, малку снаодливост и умешност... а да, и најважното ќе го заборавев, ваучер од Колектива. Потоа кога тоа добро ќе го средите, апликацијата ќе ја пратите до тимот на http://oblecise.com.mk и ќе дознаете колку ќе ве чини. Ако цената ви одговора, со ваучерот ќе добиете дополнителен попуст и за многу брзо време, вашата оргинална апликација ќе ја имате на нова бела маица, од следниве модели (Fruit of the Loom -  Valueweight ,  Lady-Fit Valueweight, и Super Kid). Вие најдобро знаете како да бидете оргинални на свој начин!Еве ви шанса тоа да покажете, и можност сите да го забележат“
Стилот не е во брендот, туку во оригналноста."

ОблечиСе е првиот македонски интернет дизајнер за облека, капи, долна облека итн. Воедно, на ОблечиСе можете да најдете облека од разни брендови кои може да ви бидат испорачани до дома.

Плаќање со картичка, или при испораката на производот. Цената е иста, Ваше е да изберете.

Услови на ваучерот

  • Понудата е: Бела маичка + Апликација по ваша желба
  • Важи само за бели маички од следниве модели (Fruit of the Loom -  Valueweight ,  Lady-Fit Valueweight, и Super Kid) и само за дигитален принт
  • Доколку имате било какви прашања ви стоиме на располагање на броевите 02 55 11 578 и 078 269 369 од 10:00 до 18:00
  • Искористување на ваучерот од 15.08.2012 до 30.08.2012
  • Од нарачката до подигнувањето треба да поминат 3 дена

Ваучерот е достапен до 15 септември 2012

Детали за понудата

Со овој ваучер добивате 50% попуст на секој дизајн кој ќе го одберете на  http://oblecise.com.mk/

  • маичка + апликација + колектива ваучер = 50% попуст од цената која ќе ја добиете на http://oblecise.com.mk/
  • Важи само за бели маички од следниве модели (Fruit of the Loom -  Valueweight ,  Lady-Fit Valueweight, и Super Kid) и само за дигитален принт
  • Доколку имате било какви прашања - тел 02 55 11 578 и 078 269 369 од 10:00 до 18:00

Детали за понудата

ОблечиСе
info@oblecise.com.mk 025511578 078269369 Веб страна: www.oblecise.com.mk
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com