кликни овде за услуги и производи
кликни овде за понуди за патување
Истечена понуда
Курс по Photoshop во ESP
2100 ден
1000
   ден

Попуст: 52%
Заштедувате: 1100 ден
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

Мултимедијалните курсеви дефинитивно ќе ви помогнат да одите чекор понапред и фатите тек со времето, бидејќи употребата на компјутери стана незаменлив дел од нашите животи, и во голем дел од нашите работни обврски.
Денес, компјутерите се од суштинско значење за бизнисот, комуникацијата, обезбедување на разни информации, шопинг и разни креативни идеи.

При нивно користење Колектива ви нудш шанса да ја искористете оваа атрактивна понуда од ESP и го збогатите вашето знаење со техниките на PhotoShop. Со овој вачуер добивате попуст на првата рата од курсот по Photoshop во ESP (од вкупно 2 рати).

Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјутери и Windows XP. Курсот е наменет за графички дизајнери, web дизајнери и останатите слушатели кои сакаат да изучуваат работа со слики.

Курсот за PhotoShop содржи и ќе ве научи на основни поими за компјутерска график, работна површина, користење на алатики за модифицирање на слика, селекција на соодветна резолуција, промена на големина на слика, отсекување и селекција на делови, користење на lasso, marquee и magic wand алатки за избор на боја и алатка за боење, ефекти на сенка и пригушување, ретуширање на фотографии, модифицирање контраст, баланс на бои, сјајност, нијанси, фотомонтажа и формати на фајлови за користење во други апликации.

Курсот се посетува 2 пати неделно (термини се вторник и петок) по 2 часа од по 60 минути. Неговото започнување е на 15ти мај во вторник, што налага најкасно пријавување до 14ти мај.
Сите материјали се вклучени во цената и секој студент работи на посебен компјутер.
По купување на ваучерот, задолжително пријавување на тел:
3246-041; 075 446-686; 071 324-170

По комплетирање на обуката секој слушател добива Диплома за завршена обука.

Услови на ваучерот

 • Курсот започнува на 15 мај и трае 5 недели
 • Часовите се одржуваат два пати неделно во вторники петок од 18:00 до 20:00 часот
 • Телефон за контакт 071 324 170
 • Попустот важи замо за првата рата (од вкупно 2 рати)
 • Во цената на ваучерот е вклучен ддв 18% (152,54 ден)

 • Ваучерот е достапен до 10 јуни 2012

  Детали за понудата

  • Со овој ваучер добивате попуст на првата рата од курсот по Photoshop во ESP (од вкупно 2 рати)
  • Курсот започнува на 15 мај и трае 5 недели
  • Часовите се одржуваат два пати неделно во вторники петок од 18:00 до 20:00 часот

  Детали за понудата

  ЕСП Развој и управување на човечки ресурси
  ул. 9-ти Мај бр 4, 1000 Скопје Телефон: 071 324 070 Тел/фах : 32 - 46 - 041 web страна - www.esp.com.mk e-mail: esp@esp.com.mk
  Имате ли прашање за оваа промоција

  Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
  ЕМБС 6608175
  ДБ 4058010505626


  © 2014 Zumzi.com