Оваа понуда не е достапна во Скопје.
Изменете град

TAC Постелнина од вашите соништа

Краток опис на понудата

За мирен сон, треба удобен кревет, мек душек, перница и топла постелнина. Така советуваат. И секој ден по 6-8 часа спиење. Соновите не може да ги бираме, тие ни доаѓаат и си одат, но може да ги бираме прекривките на креветот на кој спиеме. Тие зависат од нашиот избор и вкус за спална од соништата. Баш онаква каква што ако не спиете, сакате да легнете, се одморите и прочитате книга. Онаа каква што ако спиете, сакате удобно и комотно да се наспиете. Постелнините се дел од таа престава за одмор. Во зависност од мебелот во спалната боите самоволно се избираат. Еве ви ваучер од Колектива со кој ќе добиете од 20 до 25% попуст на постелнина во Лукс Дом.

За луксузен дом, потребна е спална со луксузна постелнина.
Ова е шанса тој луксуз да го имате по намалена цена!

Лукс Дом Дооел е генерален застапник на брендовите TAC, Valeron, Linens, Kristal кои се во сопственост на групацијата Zorlu од Труција. Zorliteks A.S е најголемата фабрика во Европа и трета во светот за производство на ткаенина со над 3500 вработени.

Лукс Дом Дооел ви нуди текстилни производи за вашиот дом, со голем избор на постелнини, перници, јоргани, детски постелнини со ликовите од Дизни, прекривки и други производи од бреднот TAC кој е распространет на светскиот пазар веќе 60 години.

TAC – убавината во вашиот Дом.

Услови на ваучерот

Со печатење и приложување на овој ваучер во Лукс Дом добивате:

 • 25% попуст на постелнина сатен Kristal (200х220) плаќате 4180 денари наместо 5570 денари
 • 20% попуст на постелнина од памук Kristal (200х220) плаќате 2560 денари наместо 3200 денари
 • 20% попуст на бебешка постелнина био памук (100х150) плаќате 1850 денари наместо 2310 денари

Ваучерот може да го искористите од 20.12.12 до 15.01.13

  Ваучерот е достапен до 15 јануари 2013

  Детали за понудата

  Со печатење и приложување на овој ваучер во Лукс Дом добивате:

  • 25% попуст на постелнина сатен Kristal (200х220) плаќате 4180 денари наместо 5570 денари

  Јорганска навлака 200 х 220
  Креветски чаршав 240 х 260
  Навлаки за перници 50 х 70 (2ком)

  • 20% попуст на постелнина од памук Kristal (200х220) плаќате 2560 денари наместо 3200 денари

  Јорганска навлака 200 х 220
  Креветски чаршав 240 х 260
  Навлаки за перници 50 х 70 (2ком)

  • 20% попуст на бебешка постелнина органски памук (100х150) плаќате 1850 денари наместо 2310 денари

  Јорганска навлака 100 х 150
  Креветски чаршав 120 х 180
  Навлаки за перници 35 х 45 (2ком)

   Детали за понудата

   Лукс Дом
   ТЦ. Рамстор приземје тел: 02/ 3256 506 TAC

   Имате ли прашање за оваа промоција