Истечена понуда
Топла даска за две лица за само 120 денари во ресторан Дион
250 ден
120
   ден

Попуст: 52%
Заштедувате: 130 ден
Завршена понуда
Нарачки 149
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

Ви нудиме одлична можност да ја доживеете атмосферата на еден од најпознатите ресторани во Скопје, Дион, и ја вкусите нивната разновидна специјално готвена храна. Таму заедно со вашето семејство или пријателите за само 120 денари ќе имате на располагање похована даска на која ќе бидат приложено добро зготвени поховани пилешки прсти, похован кромид, похован кашкавал, похована зденка и сосови.

Ресторанот Дион за оние кои не знаат (се прашуваме дали сеуште има такви) се наоѓа во ГТЦ од страната на кејот од реката Вардар. Професионална услуга, одлична кујна со специјалитети и феноменална атмосфера ќе направи да си поминете убаво и да се чуствувате посебно.

Услови на ваучерот

 • Ваучерот може да го искориситите од 12.02.13 до 12.03.13 само до 21:00 часот
 • Задолжителна резервација на телефон 3 101 030, 075 355 655, 078 853 888
 • Ваучерот може да се искорсити секој ден од 09:00 до 20:00
 • Ваучерот важи само за во ресторанот (не важи за носење)

 • Ваучерот е достапен до 12 март 2013

  Детали за понудата

  Со овој ваучер од Дион за 120 денари добивате:

  Топла даска за две лица 450гр:

  • Пилешки прсти
  • Поховани зденки
  • Похован кашкавал
  • Похован коромид
  • Сосови

  Детали за понудата

  Ресторан Дион
  адреса: Кеј 13-ти Ноември место: Скопје телефон: (02) 3101 030 www.dion.com.mk
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com