Истечена понуда
Ваша лична натална карта по FENG SHUI
1200 ден
600
   ден

Попуст: 50%
Заштедувате: 600 ден
Побарај реактивирање на оваа понуда!
Сподели:

Краток опис на понудата

Како што просторот може да се уреди по принципите на Фенг Шуи, така може да се направи и натална карта по личен Фенг Шуи, со приниципите на кинеската астрологија.Оваа натална карта ќе би помогне да ги најдете и препознаете работите кои ви будат чувства на среќа и благосостојба и нештата кои полесно ќе ве донесат до хармонизација на телото со духот.Наталната карта ќе ви го покаже правецот за осознавање на себеси и ќе ви постави јасна слика каде да ставите акцент да го постигнете тоа што го сакате.Покрај хармонијата во домот, воспоставете хармонија и во себеси и овозможете си полесен проток на позитивна енергија. Фенг Шуи наталната карта е полесен начин и показател како да стигнете до тоа.

Услови на ваучерот

  • Ваучерите може да се искористат од 16.03.2012 до 16.04.2012
  • Задолжителна консултација и резервација на телефон 070 579 108

Ваучерот е достапен до 16 април 2012

Детали за понудата

Со овој ваучер од Prostorfm добивате

  • Изработка и толкување на ваша лична натална карта по FENG SHUI според кинеската астрологија

Детали за понудата

Простор ФМ
Мис Стон 26Б телефон 070 579 108
Имате ли прашање за оваа промоција

Лиценца А, рег.бр. 476, ул.Ѓуро Ѓаковиќ бр.20, кат 2, 1000 Скопје, телефон 02 3109 539, e-mail: info.mk@kolektiva.net
ЕМБС 6608175
ДБ 4058010505626


© 2014 Zumzi.com