Centrul Therapia Brasov

3.57 / 5 od 21 glasova / 34 recenzije

Strada M. Kogalniceanu 23, bl. C7, et. 9, ap. 15 (blocul cu sediul nou al Primariei)

0268 472 855


Centrul Therapia se afla in slujba frumusetii dumneavoastra luandu-va din aglomeratia Brasovului si introducandu-va intr-un regat unde domnesc linistea, frumusetea, confortul si tot ceea ce va putem oferi in materie de inovatii in domeniul frumusetii. Va va invalui... 

Centrul Therapia se afla in slujba frumusetii dumneavoastra luandu-va din aglomeratia Brasovului si introducandu-va intr-un regat unde domnesc linistea, frumusetea, confortul si tot ceea ce va putem oferi in materie de inovatii in domeniul frumusetii. Va va invalui atmosfera noastra cu muzica in surdina, lumina difuza, angajati gata sa vina in ajutorul nevoilor dumneavoastra.

 
više »
Mirela
Kupac

je rekao/la

Buna ziua, tocmai am achizitionat voucher-ul pentru tratament facial cu oxigen hiperbaric dar am observat ca este valabil numai pana pe data de 10.12. Eu sunt plecata din tara pana pe data de 12. Este posibil sa efectuez sedinta pe 13.12.2014? Multumesc!

ocena:

Centrul Therapia Brasov je odgovorio/la:

Buna ziua, se poate efectua sedinta si in 13 dec. Va asteptam cu drag, vacanta frumoasa!

Centrul Therapia Brasov je odgovorio/la:

Buna, va asteptam in data de 13 dec, asa cum v-am mai raspuns! O zi minunata!

Centrul Therapia Brasov je odgovorio/la:

bianca panazan
Kupac

je rekao/la

cel mai bun salon!

ocena:

Centrul Therapia Brasov je odgovorio/la:

Buna, va multumim!!

Diana-Alina Radu

je rekao/la

daca alaptez pot beneficia? dupa cate sedinte se cunosc rezultatele?

Centrul Therapia Brasov je odgovorio/la:

Buna, se poate si daca alaptati. Rezultatele apar dupa prima saptamana de tratament. O zi minunata!

Karina Gheller

je rekao/la

cate minute dureaza fiecare procedura, deoarece nu este specificat in oferta? multumesc

ELINOR STATIE
Kupac

je rekao/la

Am fost intotdeauna multumita de serviciile oferite si de fetele care lucreaza acolo.

ocena:
Gabi Gabriela
Kupac

je rekao/la

Se pot folosi amandoua sedinte pe aceasi zona la diferenta de 1 luna? (asa cum este indicat)

patrascu miclut ana maria
Kupac

je rekao/la

la mine s-au vazut rezultate dupa primul abonament. fetele sunt amabile . într-adevar nu e cel mai ingrijit salon din lume, nu este modernizat wow! , dar atat tp cat este curat in salon, reZultate vizibile si preturi mici, mie imi convine. :)

ocena:
Diana Brosteanu
Kupac

je rekao/la

Am fost multumita de tratament. Fetele au fost foarte prietenoase, mi-a placut ca imi explicau in detaliu ce face fiecare aparat si raspundeau la orice intrebare aveam. Rezultatele chiar s-au vazut dupa prima sedinta, iar la final rezultatele pot fi uimitoare daca macar in acea perioada se tine putin cont de ceea ce se mananca si chiar e foarte important sa bei multa apa si sa nu mananci seara dupa ora 6. Conditiile din salon intradevar ar cam trebui imbunatatite. Ca sa ii raspund si doamnei/d-soarei elena scripcaritei cam ce cauta fetele slabe pe acolo: 1. asa cum unele femei incearca sa scape de 10-20 kg, atat de greu poate fi pentru unele sa slabeasca 3-4 kg - kilograme care pur si simplu te fac sa nu te simti in regula. 2. pt. ca vor sa scape de celulita (care apare si la fete foarte foarte slabe) 3. pt. ca fiecare are dreptul sa incerce serviciile unui salon

ocena:
carmen carmen
Kupac

je rekao/la

Eu am fost foarte multumita de tot ce inseamna Therapia!e drept,fetelor,daca vreti conditii de lux,nu va asteptati sa le gasiti la tarife decente.Eu(si cred ca cele mai multe dintre noi) merg acolo pentru a face ceva cu aspectul meu fizic care necesita cateva retusuri.La mine,rezultatele au fost spectaculoase,imi pare rau ca nu pot pune fotografii before/after.Nu exagerez absolut deloc cand spun ca am slabit linistit doua marimi la haine.Dar nu poti obtine rezultate,deci nu poti fi multumita de Therapia daca fetele se chinuie sa-ti explice ce presupune remodelarea corporala,iar tu te opresti direct la shaormerie!fetelor de la salon,va multumesc pentru tot,bravo,va faceti treaba foarte bine!

ocena:
Giorgiana Diana
Kupac

je rekao/la

subscriu celor nemultumiti.

ocena: