We use cookies to ensure you get the best user experience from the website. OK Cookies Policy

DermaClinic

4.05 / 5 from 35 reviews

Centrul "DermaClinic " este un centru dermatologic privat, nou si modern, deschis pentru a corespunde expectantelor Dvs.
DermaClinic ofera cele mai noi si performante echipamente pentru un diagnostic precis -dermatoscopia computerizata, trichoscopia digitala, radiofregventa Ellman, crioterapie, mezoterapie, carboxiterapie, acupunctura, ozonoterapie si multe altele. Consultatiile si tratamentele efectuate in centru acopera toata patologia dermatologica, trichologica si onichologica. 
Centrul DermaClinic va poate facilita procedura de obtinere a informatiilor legate de diagnostic si tratament a tegumentelor, parului si unghiilor,obtiunile sunt cat mai diverse si sigure pentru a mentine sanatatea pielii, parului si unghiilor.

Open:

Mo:  11:00 - 18:00

Tu:  11:00 - 18:00

We:  11:00 - 18:00

Th:  11:00 - 18:00

Fr:  11:00 - 18:00

Sa:  09:30 - 14:00

Services
Dermatoscopie computerizata - Nu va jucati cu alunitele!
Details
450.00 lei
150
lei
Details

Fiecare dintre noi are pe corp una sau mai multe alunite. Nu stim niciodata ce surprize ne rezerva aceste formatiuni. Pentru a preveni unele neplaceri, vino la DermaClinic pentru o consultatie si diagnostic computerizat al alunitelor si altor formatiuni ale pielii. Beneficiaza de consultatia Doamnei doctor în medicina Ecaterina Tcacenco, medic oncolog-dermatolog-tricholog, categoria superioara, membru al Asociatiei Internationale de dermatoscopie si trichologie.

   

 

Oferta include:

  • Consultatia medicului oncolog-dermatolog - Ecaterina Tcacenco: 
  • Anamneza;
  • Examenul clinic al pacientului;
  • Plan de investigare clinice si paraclinice;
  • Dermatoscopia (investigarea cu aparatul dermatoscopic) se efectueaza la formatiunile vizual cu schimbari specifice (pana la 5 formatiuni);
  • Aprecierea riscului de malegnizare a alunitelor în stadiul initial;
  • Identificarea precoce a unui melanom;
  • Diferentierea între leziunile benigne si maligne;
  • Detectarea modificarilor cutanate;


Oferta valabila pentru orice varsta (inclusiv copii de la nastere)!
 

 

Dermatoscopia computerizata - diagnosticul timpuriu al cancerului de piele. Melanomul, cel mai periculos tip de cancer cutanat, are o incidenta in continua crestere. El poate sa apara pe o alunita pre-existenta sau ca o leziune noua. Totusi, daca este depistat timpuriu poate fi tratat si vindecat.


Dermatoscopia digitala cu microscopie epiluminiscenta este o tehnologie computerizata performanta care permite examinarea pielii in profunzime si detectand astfel modificari cutanate greu de depistat la un examen clinic vizual. Aceasta metoda neinvaziva, nedureroasa, permite diferentierea intre leziunile benigne si maligne, identificarea precoce a unui melanom. Performanta metodei consta in faptul ca in prezent se poate aprecia riscul de malignizare a alunitelor in stadiul initial, imediat dupa aparitia lor, dar nu dupa inlaturarea si analiza histologica a formatiunii.


Dermatoscopul digital este aparatul care pune la dispozitie nu numai sistemul de studiere a detaliilor alunitelor ci si posibilitatea calcularii unui scor de risc si posibiliatea stocarii acestor date pentru comparatiile necesare la consultatiile ulterioare.Duration: 60 minutes
Trihoscanare computerizata - Diagnosticarea caderii parului
Details
350
lei
Details
Duration: 60 minutes
Last comments / questions
Zumzi user

said

Dna Ecaterina Tcacenco va multumim pentru sfaturile si indrumarile pe care le primim de la dvs. ori de cite ori venim cu orice problema la clinica dvs. Va dorim cit mai multi pacienti multumiti si respectiv fericiti. Va multumim din suflet cu mult respect familia Rotaru.

Zumzi user

said

As dori sa multumesc intregii echipe de la „DermaClinic” pentru serviciile prestate indeosebi d-nei doctor Tcacenco care mi-a facut viata mai frumoasa si plina de lumina! Cu drag familia Ciobanu

Zumzi user

said

Multumesc mult pentru diagnosticarea alunitei si pentru raspunsul pozitiv, pentru ca rezultatul a fost unul foarte bun. Pentru asta ii spun multumesc d-nei Tcacenco Ecaterina, cea mai minunata doctorita!